RENEE DE BEST

Renee de Best

EIGENAAR BIJ KAPSALON HAIRFORCE GRONINGEN

Er was gelijk een klik tussen Herman en mij. Hij is oprecht geïnteresseerd in waar ik mee bezig ben en waar ik tegenaan liep met mijn salon, en daagde mij uit om m’n doelen uit te spreken. Vervolgens gaf hij mij de juiste handvatten om deze te bereiken. Een enorme drive en motivatie kreeg ik daarvan! Zijn passie voor het menselijke aspect en zijn kennis en gedrevenheid in de zakelijke wereld maken je enthousiast.

Ik betrapte mijzelf erop dat zijn woorden bleven hangen en de resultaten waren daar. Daardoor verheugde ik mij steeds weer op zijn komst. En ook mijn medewerkers werden “besmet” met zijn enthousiasme. Doordat hij mijn doelstelling wist, kon Herman hun inzichten verscherpen en spelenderwijs helpen hun “verkoop-angsten” te verdrijven. Superleuk en erg effectief!

Ik ben er van overtuigd dat Succes hè! vele ondernemers naar een hoger level kan helpen. Of dat nou het kappersvak is of een ander soort bedrijf dat marketingadvies, training of coaching nodig heeft; het principe blijft hetzelfde.

Ik heb vertrouwen in Herman!