Fred Drouven

F&J webcreation

Fred Drouven

EIGENAAR F&J WEBCREATION

Allereerst vind ik het heel fijn dat we Everything DiSC® Workplace training hebben kunnen doen, ik zie aan de mensen dat ze het allemaal heel waardevol vinden en dat is goed. Ik denk dat het heel belangrijk is dat mensen bewust zijn van hun type en uitstraling op anderen, maar ook bewust zijn van de types van anderen en hoe zij zelf kunnen zorgen dat ze beter met anderen om kunnen gaan en zo als team een betere samenwerking kunnen hebben. Dat vind ik waardevol voor ons bedrijf maar ook heel leerzaam voor de medewerkers.

Voor de meesten is een traject als dit volledig nieuw. En dan valt en staat het met de boodschap, hoe komt hij over hoe doet de trainer het, is hij geloofwaardig, raakt hij de juiste snaar etc.

Ik vind dat je in de beperkte tijd die er was echt een hele goede job gedaan hebt. Je hebt in één kort gesprekje met iedereen het vertrouwen van de mensen gewonnen en je hebt ervoor gezorgd dat je volledig vrij in een open sfeer de ochtendsessie hebt kunnen doen. Dit is een veer die je in je r… mag steken. Ik zou je dan ook zeker aanbevelen bij een ander bedrijf mocht zich dit voordoen. Ook denk ik dat we samen moeten kijken naar hoe we in de toekomst nog een keer een verdieping kunnen doen of een soort van herhaling.

Fred is tevree!